ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23 Νοεμβρίου 2022

CIIM και Cypronetwork συστήνουν το «Polis4Polis»
στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαφωτιστικές διαλέξεις προς εκπροσώπους των Δήμων και Κοινοτήτων της ελεύθερης Κύπρου που διοργάνωσαν από κοινού, το Cyprus International Institute of Management (CIIM) και η Cypronetwork.

Θέμα των διαλέξεων που πραγματοποιήθηκαν σε Λευκωσία και Λεμεσό, ήταν η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σ’ αυτές, έδωσαν μαζικά το παρόν τους, δήμαρχοι μεγάλων και μικρών Δήμων, αντιπρόσωποι Κοινοτικών Αρχών καθώς και επικεφαλής των Συμβουλίων Υδατοπρομήθειας και Αποχετεύσεως. Τη θεματολογία των διαλέξεων, ανέπτυξαν μέσω εμπεριστατωμένων και εκτενών παρουσιάσεων, οι κύριοι Χρίστος Μιχαηλίδης, Πρόεδρος της Cypronetwork και Δημήτρης Τσιρόπουλος, Διευθυντής του CIIM – Bioeconomia Centre.

polis4polis

Στοχεύοντας στην επίτευξη του αναγκαίου εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης καθώς και στην παροχή ολιστικών λύσεων μέσω του προγράμματος, «Polis4Polis», το CIIM και η Cypronetwork, δηλώνουν πανέτοιμοι να παράσχουν ουσιαστική στήριξη σε Δήμους και Κοινότητες.

Εγγύηση του αποτελέσματος, αποτελεί η πολυεπίπεδη και πολυετής τεχνογνωσία και εμπειρία που κατέχουν τόσο το CIIM, όσο και η Cypronetwork, σε όλο το φάσμα δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με άριστο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία και εμπεριστατωμένο σχεδιασμό, το CIIM και η Cypronetwork, έχουν καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών 360ο, το «Polis4Polis» το οποίο περιλαμβάνει την ετοιμασία της κατάλληλης μεθοδολογίας, την εξειδικευμένη καταγραφή και ανάλυση προβλημάτων και ζητημάτων, καθώς και την υποβολή στοχευμένων λύσεων και προτάσεων που θα διευκολύνουν τη μεταρρυθμιστική πορεία των Δήμων και των Κοινοτήτων, και θα τους εξασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις αρχές και το πλαίσιο δράσης του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των 17 Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων Δήμων και Κοινοτήτων, μπορούν να επικοινωνούν απευθείας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 22462246/25690000, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: [email protected] .