Green Business Checkup

Green Business Check Up

Ο Δήμος Στροβόλου, στο πλαίσιο της εφαρμογής των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, σε συνεργασία με το CIIM BIOECONOMIA CENTRE, σας προσκαλούν στο δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο για την πράσινη επιχειρηματικότητα με θέμα «Green Business Check Up».

Το σεμινάριο διοργανώνεται κατόπιν επίδειξης μεγάλου ενδιαφέροντος από την επιχειρηματική κοινότητα η οποία συμμετείχε στο σεμινάριο «Ο Δήμος Στροβόλου στηρίζει την Πράσινη Επιχειρηματικότητα» που διεξήχθη την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ξανά σε συνεργασία με το CIIM BIOECONOMIA CENTRE.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω ZOOM την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 18:00.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση του επιχειρηματικoύ εργαλείου, της εσωτερικής διαδικασίας και αξιολόγησης μίας επιχείρησης σε σχέση με την Κυκλική οικονομία.
Ως διαδικασία εσωτερικής αξιολόγησης ορίζεται η υφιστάμενη μέτρηση και αποτύπωση της επιχείρησης αλλά και η αναζήτηση των καλύτερων πρακτικών που οδηγούν την επιχείρηση στην προσαρμογή της στην Κυκλική Οικονομία και στην Πράσινη Ανάπτυξη.

Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Ομιλητής: Δημήτρης Τσιρόπουλος , Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης , Εκτελεστικός Σύμβουλος του Ciim (Cyprus International Institute of Management) Bioeconomia Centre.
Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]
Για δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/dN11JmKwu4B9Xmra7

Για να συνδεθείτε: https://zoom.us/j/98729123006

The event is finished.

Date

19 May 2021
Expired!

Time

6:00 pm

Location

Διαδικτυακή Εκπαιδευτική
Category

Organizer

Δήμος Στροβόλου

Other Organizers

CIIM Bioeconomia Centre

Title

Go to Top