17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης

17 Στοχοι Βιωσιμης Αναπτυξης

Το Cyprus International Institute of Management CIIM και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους ΑΝΕΤ, με την στήριξη του Δικτύου Τροόδους διοργανώνουν Ημερίδα στις Πλάτρες για την ενημέρωση των Κοινοτικών Συμβουλίων με θέμα:

«17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης – Στόχοι και Υποχρεώσεις των Κοινοτήτων της Κύπρου μέχρι το 2030- Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο Πράσινων Δήμων και Κοινοτήτων».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου, στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλατρών «Γιώργος Σεφέρης».

Ο Δημήτρης Τσιρόπουλος, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διευθυντής του CIIM Bioeconomia Centre, θα αναπτύξει τις υποχρεώσεις των Κοινοτήτων της Κύπρου μέχρι το 2030 προκειμένου να εναρμονιστούν με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, που περιλαμβάνονται στην Ατζέντα του ΟΗΕ και στο Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο για τους Πράσινους Δήμους και Κοινότητες, στα πλαίσια της αειφορίας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και οι καλές πρακτικές των μελετών, που διενεργήθηκαν για Κοινότητες της Κύπρου, κατά τα τελευταία 3 έτη.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη, ο οποίος θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στην Ημερίδα, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προς αποφυγή της διασποράς του Covid-19, για αυτό και απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 22462218 / 22462224 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2021.

The event is finished.

Date

25 Nov 2021
Expired!

Time

6:00 pm
Category

Organizer

CIIM

Title

Go to Top