Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε στις 11 Ιουλίου 2017, η τελετή επανένωσης των απόφοιτων του MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση για τον εορτασμό των «10 Χρόνων» λειτουργίας του μεταπτυχιακού προγράμματος που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μεγάλη χαρά και συγκίνηση η διευθύντρια του προγράμματος Δρ. Χριστίνα Σιηνά καθώς και ο διευθυντής του CIIM Δρ. Θεόδωρος Παναγιώτου ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Καδής. Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης οι απόφοιτες του προγράμματος κα Ελένη Αντωνίου, Διευθύντρια Ελληνικής σχολής ΠΑΣΚΑΛ καθώς και η κα Βέρα Ταχμαζιάν,  Διευθύντρια σχολείων ΝΑΡΕΚ.

Με το πέρας της παρουσίασης οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις προς τον Υπουργό σχετικά με το νέο σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν ως φοιτητές στο CIIM – Cyprus International Institute of Management.

CIIM Success can't wait - Leaderboard

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση


[images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”20″ scroll_items=”1″ show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”no” lightbox=”yes” class=”” id=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.ciim.ac.cy/ciim_con/uploads/2017/07/IMG_7152.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.ciim.ac.cy/ciim_con/uploads/2017/07/IMG_7166.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.ciim.ac.cy/ciim_con/uploads/2017/07/IMG_7178.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.ciim.ac.cy/ciim_con/uploads/2017/07/IMG_7245.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.ciim.ac.cy/ciim_con/uploads/2017/07/IMG_7254.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.ciim.ac.cy/ciim_con/uploads/2017/07/IMG_7349.jpg” alt=””][/images]


Επικοινωνία 
Δρ. Χριστίνα Σιηνά
Διευθύντρια του Προγράμματος

christina@ciim.ac.cy
Τηλ. +357 22 462 212
Επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος πατώντας εδώ.

CIIM MSc Educational Leadership Management