Δελτίο Τύπου

To CIIM συμμετείχε στη δράση «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»,

Το Cyprus International Institute of Management – CIIM συμμετείχε φέτος στη δράση «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα», προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες, αλλά και συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται οικονομικά.

Μέσα σε αυτές τις πολύ αντίξοες αλλά και πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού υπάρχει πραγματικά σημαντική ανάγκη για τον εθελοντισμό προκειμένου να παρέχουμε μια χείρα βοηθείας σε όλους τους συμπολίτες μας.

Με τη δράση μας αποδείξαμε όλοι μας στην πράξη ότι η προσφορά της αγάπης και της ελπίδας δίνει κουράγιο σε όλους τους συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας.

Σκοπός της εκστρατείας, ήταν να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα τις άγιες μέρες της Ανάστασης και του Πάσχα.
Επ’ αυτού το CIIM στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), προσφέροντας απαραίτητα είδη, τρόφιμα και παιχνίδια για ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της 7ης εκστρατείας του προγράμματος.

Μέσα από τη γενναιόδωρη αυτή προσφορά, έγινε κατορθωτό να προσφερθεί βοήθεια σε 1000 ευάλωτες οικογένειες.

Το CIIM θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βοήθησαν και τη φετινή εκστρατεία, προσφέροντας δωροκουπόνια από υπεραγορές, πασχαλινά εδέσματα, τρόφιμα και άλλα είδη.

Οι μεγάλες ανάγκες της εποχής που διανύουμε απαιτούν ευαισθησία, συλλογική προσπάθεια, και συνεργασίες προκειμένου να κατορθώσουμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.